Fraktfritt på order över 500kr inom Sverige!
Snabba leveranser!
Exemplarisk kundservice!
Mycket bra omdömen!

Köpvillkor

Produktansvar

SilverSmurfen.se tar inte något ansvar över vad kunder gör med de köpta produkterna bortom det av tillverkare avsedda användningssyftet.
Vi är endast en återförsäljare av dessa produkter och hänvisar till tillverkare för bruksanvisning. Ionosil är ett vattendesinfektionsmedel.
 

Betalningsvillkor

Payson

Vi tar emot betalning med kort (VISA/MasterCard) via det svenska betalföretaget Payson AB. Inga extra avgifter tillkommer.
Via Payson kan man även betala med faktura eller delbetalning. Det tillkommer då en faktureringsavgift på 29 SEK.

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson.
Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel.
All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.
Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.
Läs mer om Payson här: www.payson.se
 
Att självmant göra betalningen via ens egna internetbank ger sen största känslan av trygghet man kan uppnå vid e-handel.

Du behöver aldrig uppge känslig information till någon annan.
Du loggar helt enkelt in i din internetbank och betalar till vårat bankgiro nummer: 622-7391 och anger ditt orderID som OCR/referens.

 


 Swish är ett relativt nytt företag som erbjuder privatpersoner och företag att handla snabbt, enkelt och säkert via sin mobiltelefon!
Vi erbjuder därför betalningsmöjligheter via Swish och tar emot betalning via till nummer: 123 593 38 66


Om oss | Användarvillkor | Köpvillkor | Leveransvillkor